I.K.M.F.

           

 

I.K.M.F. staat voor International Krav Maga Federation.

Deze Krav Maga federatie is wereldwijd actief in meer dan 90 landen.

Instructeurs van het Global instructor team ( GIT), Continental team (CIT) en Expert team (EIT) reizen de hele wereld over om het Krav Maga te verspreiden middels het geven van seminars en instructeurs opleidingen en trainingen.

Zij trainen de talloze special units van politie en militaire organisaties wereldwijd en leiden hun instructeurs op tot krav maga specialisten. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alle instructeurs wereldwijd getraind blijven door het geven van meerdaagse update trainingen. IKMF is de enige krav maga organisatie ter wereld die officieel de IDF ( Israeli defense force) traint en hierdoor met beide benen in "the source of krav maga" staat. Hierdoor is IKMF krav maga realistisch, levend, en wordt doorlopend door de realiteit van alle dag getoetst op bruikbaarheid en waar nodig aangepast. Hierdoor kunnen wij het beste Krav Maga aan u aanbieden.

IKMF biedt de mogelijkheid om in Israël te trainen tijdens special training camps en natuurlijk specialisatie opleidingen voor instructeurs. Zowel instructeurs als krav maga studenten betalen een klein contributie bedrag aan de I.K.M.F. in hun land.

3x per jaar worden er door de IKMF-NL centrale examens ingepland voor studenten die hun P2, P4 of G level examen willen doen. Dit examen wordt afgenomen door iemand van het GIT in samenwerking met de Nederlandse instructeurs. 

Tevens worden er seminars met speciale onderwerpen gegeven door iemand van het GIT om meer mensen kennis te laten maken met Krav Maga en voor hen die al Krav Maga trainen iets extra's mee te geven.

Bo kwam in 2001 in contact met de IKMF en is sinds de oprichting van Defensivetactics in 2005 aangesloten bij deze organisatie. Sinds 2011 bekleed hij de functie van Director van de Nederlandse branch van de IKMF.

De talloze activiteiten van de IKMF in Nederland, maar ook internationaal kun je terug vinden op de websites

www.ikmf.nl

www.kravmaga-ikmf.com

https://www.facebook.com/IKMFKravMaga

In Nederland beschikken leden van de IKMF over mijn.ikmf.

Een web based applicatie waarin studenten hun lesprogramma kunnen inzien, kunnen aanmelden & betalen voor events en het digitale paspoort met al jouw prestaties terug te vinden is.