Stay away - Women only

1 op de 2 vrouwen krijgt in haar leven te maken met agressie en of grensoverschrijdend gedrag.

Wil jij weten wat je moet en kunt doen als je hiermee te maken hebt?

De Stay Away cursus is wereldwijd één van de meest gevolgde zelfverdedigings-
cursussen die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen.

Waarom speciaal voor vrouwen? Omdat vrouwen vaak met andere vormen van agressie te maken krijgen dan mannen.

In de Stay Away cursus wordt specifiek ingegaan op situaties waar vrouwen veel mee te maken krijgen.
Je leert wat je kunt doen om risicovolle situaties te vermijden en hoe je jezelf verdedigt als er geen andere uitweg meer is.

Je gaat technieken leren waarbij je lichaam jou vertelt hoe je voor jezelf opkomt en hoe sterk je eigenlijk bent. Voor sommige vrouwen is dit een levensveranderende ervaring waar je ook nog eens heel veel plezier bij hebt. Na het kennismakingsseminar heb je misschien wel de smaak te pakken en vervolg je de volledige IKMF Stay Away cursus van 10 weken.

“Alle vrouwen zouden dit moeten doen!”, zeggen de IKMF Stay Away cursisten. Na de kickoff van het kennismakingsseminar ontwikkel jij jezelf verder. In tien weken leer je alles over hoe jij jezelf veilig houdt en voor jezelf opkomt. Je maakt het contact met je eigen kracht om vanuit die kracht je grenzen te bewaken. Als iemand jouw grenzen overschrijdt weet je wat je moet doen. En daarin ga jij de grenzen van jouw kunnen verleggen. Een levensveranderende cursus en een blijvende investering in jezelf. 

Wil je weten hoe de dames die je voorgingen de 10-delige Stay Away course hebben ervaren? Lees dan hun ervaringen hier en hier.

Het IKMF Stay Away programma is het meest effectieve zelfverdedingsprogramma voor vrouwen en wordt gegeven door Dimitry van Loendersloot, gecertificeerd Krav Maga Expert en Hanne Wiersma, Graduate Krav Maga studente en gecertificeerd Stay Away assistente.

Stay Away helpt de weerbaarheid van vrouwen te vergroten in verbaal of fysiek bedreigende situaties. Na de cursus ben je mentaal, verbaal en fysiek sterker geworden en je angst de baas. Je leert voor jezelf op te komen, hoe je jezelf moet beschermen en verdedigen. Verschillende Krav Maga technieken worden toegepast om zo snel mogelijk grensoverschrijdend gedrag te herkennen, voorkomen en te beëindigen. De cursus duurt 10 weken.

Dit voorjaar worden er twee Stay Away courses gehouden, één in Zwolle en één in Kampen:

ZWOLLE

Kennismakingsseminar:

datum: 21 maart 2024

Tijd: 20.00 - 21.30

kosten 15,00 p.p. (gratis bij deelname aan 10-delige cursus)

Tijdens het seminar krijg je een voorproefje van wat je kunt verwachten in de 10-delige cursus en kun je kennismaken met de instructeur.

De 10-delige cursus: START 28 maart 2024

Locatie:dr Hengeveldweg 9 Zwolle

Duur:1,5 uur per les, 1x per week op donderdag.

Kosten: totaal €150,00 p/p.

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Data:

28 maart

4, 11, 18, 25 april

9, 16, 23, 30 mei

6 juni

Ben je bepaalde dagen verhinderd, dan ben je van harte welkom op de andere locatie om de les daar te volgen. Ook zijn er verschillende herhaalmomenten in de course ingebouwd, zodat je snel weer up-to-date bent.

Tijdens de Meivakantie is er geen les

KAMPEN (wegens omstandigheden is deze editie geannuleerd)

 

Wil je weten hoe de dames die je voorgingen de 10-delige Stay Away course hebben ervaren? Lees dan hun ervaringen hier en hier.

Wil je meer informatie omtrent de cursus of startdata, wil jij je aanmelden voor een seminar of de cursus, stuur ons een mail met je contact gegevens en in het onderwerp stay away.

dimitry@defensivetactics.nl